Groepen

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, kun je ook doen in verbinding met andere, positief ingestelde mensen. Mijn ervaring is, dat dit het proces van bewustwording enorm kan versnellen. Bewustwording is de eerste stap naar verandering.  

 workshops voor volwassenen

Eenvoud in bewustwording. 

 

Wil jij:

-  je zelfbewustzijn vergroten?

-  je talenten en potentieel verder ontwikkelen?

-  dit graag in verbinding doen met andere vrouwen?

Geef jezelf deze workshop(s) cadeau; een speciale dag voor jezelf!

 

Graag wil ik je helpen om in beweging te komen of te blijven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je gaat aan de slag om je verborgen talenten en potentieel weer te gaan zien, om je eraan te herinneren wat een mooi mens je bent. 

Op een eenvoudige manier gaan we met technieken aan de slag, om je weggestopte of onontdekte talenten, op te halen in jezelf. Alles wat je nodig hebt, zit al in je! 

 Je hoeft geen ervaring te hebben op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar het mag natuurlijk wel. Een groep bestaat altijd uit een mix van meer of minder ervaren deelnemers. Heb jij een open, positieve houding en het besef dat iedere verandering in je leven bij jezelf begint? Dan zijn deze workshops echt iets voor jou! De workshops variëren qua inhoud. Je kunt ze allemaal, maar ook los van elkaar volgen. 

 

Onder de kop AGENDA vind je de workshops die ik aanbied met een korte omschrijving van de inhoud. Hier kun je je ook aanmelden. Heb je vragen, dan hoor ik het graag!

 

 

 Hoofd- en hartenkracht  workshops voor kinderen 

Gun jij je kind:

- inzicht in zijn/haar eigen talenten?

- minder angst?

- meer rust in zijn/haar hoofd?

- meer zelfvertrouwen?

 

Kinderen die deze workshop al eerder hebben gevolgd, gaven aan bovenstaande punten te hebben bereikt.

De workshops zijn er voor alle leeftijden. 

Per groep min. 2 -  max. 4 kinderen.

 

Data

Woensdagmiddag. Schoolvakanties behoort tot de mogelijkheden. 

Tijdsduur per dagdeel 

6 dagdelen van 2 uur. 

Prijs particulier 

 € 150,-

Kosten vergoeding mogelijk via beschikking van je gemeente.

Locatie  

Meerlo of Baarlo

 

Korte inhoud van het programma:

Je leert je binnen- en buitenwereld leren kennen, samen met een klein groepje kinderen. Je leert jezelf beter leren kennen. Welke gedachten en gevoelens heb ik? Hoe reageer ik op situaties en waarom doe ik dat? Waar loop ik tegenaan, wat vind ik lastig en hoe komt dat? Je krijgt inzicht in jezelf, de ander en de wereld. Je krijgt handvatten om jezelf krachtig en met vertrouwen neer te zetten in de wereld om je heen. Zodat je vol vertrouwen je eigen, mooie plek kunt nemen! Kernwoorden hierbij zijn:

energie, gevoelens, emoties, gedachtes, belemmeringen, krachten, talenten, passie en doen!

Dit alles mag speels! Serieus maar luchtig en speels! Jij staat centraal! Het kan zijn dat we een spel doen, dat we naar muziek luisteren, dat we praten, lachen of huilen, dat we tekenen, dat we gaan wandelen, dat we………

Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met me op.